Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bieguny życia

Jedni stoją nad przepaścią
Chcąc zrobić krok do przodu
Są też przyjaciele bruku
Chcący się podnieść
Czy dla nich jest ratunek?
Dla jednego to upadek
Dla innego wzlot
Ważne. Czy znajdą swą drogę?
Czy ktoś może coś zrobić?
Czy jesteśmy małpą w zoo?
Nurtuje mnie to pytanie
Cały dzień, całą noc

4486 wyświetleń
48 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!