Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ostatnie pożegnanie

Jednej nicości płomień nas spopiela
więc nie mów żegnaj tylko do widzenia
płaszczem ciemności jedna skryje ziemia
więc nie mów żegnaj tylko do widzenia
lądem wspólny nam skrawek istnienia
więc nie mów żegnaj tylko do widzenia
oceanem wieczności kraina marzenia
więc nie mów żegnaj tylko o widzenia
drogą wędrówka w pokój zapomnienia
więc nie mów żegnaj tylko o widzenia
domem granica krańców nieistnienia
więc nie mów żegnaj tylko do widzenia
tam znów połączą się nasze milczenia
więc nie mów żegnaj tylko do widzenia
cisza nas złączy śmierci spotkania
więc nie mów żegnaj tylko do widzenia
co nią złączone nic już nie rozdziela
więc nie mów żegnaj tylko do widzenia.

89 673 wyświetlenia
1387 tekstów
12 obserwujących
  • 4 February 2018, 19:43

    Zawsze jesteś tu mile widziany.