Menu
Gildia Pióra na Patronite

Łza

Jedna myśl.
Myśl o Tobie.
I po mym policzku spłynęła łza.
A ja za wszelką cenę ukrywam ją.
Przed światem, przed innymi.
Przed wiatrem.
By nie osuszył jej przypadkiem.
Chowam ją w pamięci.
By wciąż wierzyć, że jesteś tuż obok.
Tak na wyciągnięcie reki.
Tak blisko...

26 228 wyświetleń
322 teksty
102 obserwujących
  • fyrfle

    11 December 2015, 09:12

    Łezliwy

  • krysta

    10 December 2015, 23:32

    ładny...
    :)