Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jak mała dziewczynka

Jednak to, co było przedtem
już raczej nie powróci.
Nie możesz, moja droga
wybaczyć samej sobie.

Ja jednak uważam,
że dobrze się stało,
że twa mała zdrada
odmieniła nas obie.

Wciąż bardzo się wstydzisz,
lecz z czasem Ci przejdzie.
Tyś dla mnie jest teraz
jak mała dziewczynka.

Więc ja Cię przytulam
i w nosek całuję.
Ja Ciebie, Natalko,
ja, mała Matyldka.

19 866 wyświetleń
285 tekstów
6 obserwujących
  • czarna mamba

    25 April 2014, 10:12

    i ja też ...cmok :)