Menu
Gildia Pióra na Patronite

smaki pocałunku

Jeden zmusi do zostania, w jednej chwili dał wszystko..
niezmiennie myślałem że mogę być wszędzie a jestem jednak blisko.
Drugi sprawił że zapomniałem, o złości tak wielkiej..
Te usta chodź małe opanowały me nerwy.
Trzeci przypomniał mi, jak pocztówka z wakacji..
ile razy byłem na dnie kto o mnie się w tedy martwił? Ty właśnie Skarbie.
Czwarty uspokoił, codzienne problemy..
Czasem bywam jak na uwięzi, bywam tak po prostu.. pomiędzy
Piąty przerywa moje milczenie, głupią pantomime..
Po nim po prostu zrozumiałem że tym Cie właśnie raniłem..

19 875 wyświetleń
143 teksty
4 obserwujących
  • fyrfle

    9 October 2015, 07:13

    Po(ranny)