Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jeden umysł jedna dusza
czekające na zdziesiątkowanie
nie możemy już niczego zrobić
tylko walczyć o kierunek
może byłam za silna na to wszystko
może za słaba aby to uzyskać
a może za uparta by powiedzieć...nie
staję się zbyt wrażliwa
moje ciało jak narkotyk
domaga się coraz więcej i więcej
myśli moje są automatycznie-erotyczne
ulatuję drżąc, że jak dotkniesz mej duszy
spłonę ...
https://www.youtube.com/watch?v=TE9dTx9jJbc

63 077 wyświetleń
1378 tekstów
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!