Menu
Gildia Pióra na Patronite

krok

jeden mały krok
jakaś naiwna wiara
że starczy sił
by zrobić go i skończyć ...

wiatr nikłym zapachem
budzi zmysły
jak opium oszałamia
nieskończona doskonałość
dźwięk
szelest kroków ...

oni wiedzą
znają każdy jej krok
znów skują pasami
by nie ...

by nie uciekła na zawsze
ten jeden
mały krok ...

159 239 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących