Menu
Gildia Pióra na Patronite

MOJA ROBOTA

Jedyn woli być na topie
Drugi w pudle kuńczy marnie
A jo kiedy chce zarobić
To se ide po latarnie

Tam robote to mum takum
Że już inne me nie kuszum
Bo sie wcale nie narobie
Kiedy d...um se poruszum

A zapłate tyż mum dobrum
I podwójnum satysfakcje
Aż my wstyd tu łopowiadać
Jakie czasym jo mum akcje

Winc zostawium Wos Panowie
Bo robota na mnie czeko
Wím, że bede tak pracowoł
Aż po trumny cinżkie wieko

Zatym chłopy marsz do pracy
A wypłata Wos nie minie
Bo jak nawet nie zapłacum
Darmo mata p...linie!

51 519 wyświetleń
593 teksty
70 obserwujących
  • Sierjoża

    24 May 2015, 14:50

    Paladin, takie prekuratory to ani do roboty ani do pierdolinio. Chyba, że do głupot to ta. Weno porzycz na wino

  • Sierjoża

    24 May 2015, 12:09

    Nie wisz co to PMS? Kobit to jo nie chce za darmo ani jakby nawet Unia dotacje dawała tyź bym nie wziun. Nie ta logika i nie tyndy do mnie droga. Postaw lepi jakie wino bo wczorej sie ochlolym i łep me boli

  • Sierjoża

    24 May 2015, 11:59

    PMS? Jo to kobity rozumię bo dajum my zarobić...a jak trza to i sie przebirum.

  • Sierjoża

    24 May 2015, 11:54

    Pani Ewa chciała z Tobum pogadać sprawa pono je pílna

  • Sierjoża

    24 May 2015, 11:46

    To je tajymnica zawodowo

  • Sierjoża

    24 May 2015, 11:42

    zł? Biere 100zł

  • Sierjoża

    24 May 2015, 11:37

    2 cm ?

  • Sierjoża

    24 May 2015, 11:30

    Ano ta, dzisiej to trza wódy nabrać w usta. Miłego!

  • nicola-57

    24 May 2015, 11:20

    w ty turze tyż wybirum Twój wirsz, wiela nie pisze, bo cisza wybiórczo:)
    miłego :)