Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pragnienie

ja w zachodzie słońca
jak owoc granatu dojrzewam
nienasycenie
zapiecek duszy tłumiony

spójrz na mnie nocą
na zewnątrz, gdy oczy oślepłe
i tęsknotą zastygłą
w opuszkach palców odgarnij włosy

zostaw ślady na ciele
misternie twarzą rysowane
tylko nie zapalczywie

53 627 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • Akte

    19 June 2011, 17:29

    Miło mi :)

    pozdrawiam ciepło