Menu
Gildia Pióra na Patronite

NIESKOŃCZONE POSZUKIWANIE

JA ... TY... ONI... MY...
Szukamy światełka w tunelu życia...
By w końcu wyjść z jaskini ukrycia...
Odnaleźć słońca promyk... szczęście...
I liczyć na to, że zaćmienia nie będzie...

979 wyświetleń
12 tekstów
0 obserwujących
  • fyrfle

    16 December 2014, 08:33

    Tak jest jak piszesz. Lecz zalecam dystans.

  • nicola-57

    16 December 2014, 08:25

    bardzo dobra pointa i dobry wiersz. Gratuluję. Pozdrawiam.