Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szepty zielone

Ja nie chcę tak
wiele
tylko Twój oddech wplątany
w moje usta
Ty masz oczy zielone
a ja dłonie
pełne Ciebie

jeszcze szept
zadrży
między niebem
a zboża kłosem

i rzęsy Twoje
we mnie
wtulone

nam
wystarczy

43 336 wyświetleń
304 teksty
260 obserwujących
  • katjaa

    28 October 2012, 21:32

    piękny..

  • zugimihau

    28 October 2012, 16:26

    nie no..świetne!;)

  • Piętaszek

    26 October 2012, 19:57

    Bardzo ładny wiersz.

  • słoneczniki

    26 October 2012, 14:55

    :)))

    Bogdanie i szepty zaistnieją...

  • 26 October 2012, 14:47

    No i się uśmiechnęłam ;))

  • słoneczniki

    26 October 2012, 13:11

    Dogadamy się - pokażmy, że to możliwe ;)))

  • 26 October 2012, 13:08

    Joasiu,

    chyba będziemy się biły ... oczy zielone i rzęsy długie mam również ;)

  • słoneczniki

    26 October 2012, 13:02

    Kurcze ja mam oczy zielone i rzęsy dość długie... ;)))

    A tak serio to piękny ten wiersz.

  • miramija

    26 October 2012, 12:20

    Aż chciałoby się mieć oczy zielone ;) pozdrawiam :)

  • Voyage

    26 October 2012, 01:35

    Jak Boguś dołoży, to mnie słów brakuje..;))

    Miłość liściasta w uczucia bogata jak Niewiasta..;))

    A u mnie dziś śnieg padał, na sankach śmigałem, zmarzłem, to wiersz gorący napisałem..;))

    Pozdrówka wszystkim piękne z podziękowaniem ..;))