Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wola

Ja, mój sen
W ktorym czuję Cię, unosi się Twój zapach.
Wtulona w poduszkę na ktorej leżaleś zatapiam swe myśli do nocy...
Chcę Twoich dłoni, ktore rozkosz niosą, bądź przy mnie, rozgrzej moje usta jak tej namiętnej nocy.
Chcę się budzić przy Tobie, słuchać szeptów na Dzień dobry. Pić z Tobą poranną kawę. Czytać w Twoich myślach i gestach. Patrzeć na Ciebie, dotykać. Czuć się bezpiecznie, być...
Opleć ramionami, dotykaj,
Ja będę maskować smutek, Ty poteguj szczęście. Pokonana moja wola, jestem Twoja

10 617 wyświetleń
53 teksty
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!