Menu
Gildia Pióra na Patronite

Atramentem Oblany.

Jam jest kruk
ciemna łza
mokre skrzydła
smolista sadź

Jam jest kruk
czarna maź
w oku mrok
w duszy czadź

Przez Cię.

81 776 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • scorpion

    23 March 2013, 19:15

    To może jesteś tą szybą, w którą z łoskotem łupnąłem?

  • czarna mamba

    23 March 2013, 10:38

    a com Ja winna???
    Jam ze szkła