Menu
Gildia Pióra na Patronite

MOJE WINAGACJE

Jak zarobie troche kasy
To pojade jo na wczasy
Albo nie...
Wecale nie pojade, ino...
Kupie se u Dzitki wino
Ale nie takie małe we butelce
A w po bynzynie cysterce
Podłuncze pod nium wynżyka z kranym
I bede nad pany panym
Bo kto mo wino, wiedzić trzeba
Na karku mo tyngiego łeba
A jak mo łeba na karku
To musi pełno mić w barku
I tu sie koło zapino
Pożyczta mi kur...a na wino!

51 486 wyświetleń
593 teksty
70 obserwujących
  • Sierjoża

    19 April 2016, 08:06

    Bolo, licze że popszesz jak bede we wyborach udziałowoł

  • Sierjoża

    17 April 2016, 21:14

    Samym chlebym to nie,samym winym to taa

  • M44G

    17 April 2016, 21:13

    Ja ci tylko na chlyp pozycyc mogą. Poniwoż samym winym żyć nie mozna

  • Sierjoża

    17 April 2016, 20:38

    Felek łode struny ciotki Pelagjj co mjała wuja z pierszego małożyństwa,to Ty kura nie wiedziołeś?