Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chcę Ci to wykrzyczeć

'Jak wyrazić to co czuję
Choć już trochę w głowie kombinuję
To i tak wszystko na marne
Bo wiem, że i tak się nie ogarnę...
Jak wykrzyczeć Ci całą złość
Powiedzieć, że mam już dość...
Za długo ta sprawa trwa
Już od bardzo dawna
Nie wierzę, że ta miłość wróci
Bo czas Twojej szansy się już króci...'

2373 wyświetlenia
12 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!