Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jak?

WhyNot

WhyNot

Jak w świecie pełnym dźwięków usłyszeć cichy szmer potoku?
Jak w świecie pełnym zapachów poczuć cudowną woń goździków?
Jak w świecie pełnym smaków rozróżnić słodki smak czekolady?
Jak w świecie pełnym obrazów znaleźć wszystkie kolory tęczy?
Jak w świecie pełnym rzeczy doświadczyć delikatnego dotyku człowieka?
Jak w świecie pełnym ludzi spotkać tą jedyną wyjątkową osobę?
Jak w świecie pełnym uczuć można nie wiedzieć, czym jest miłość?

8249 wyświetleń
91 tekstów
6 obserwujących
  • Piłkareczka*

    27 July 2010, 08:16

    Ciekawe :) +

  • motylek96

    26 July 2010, 23:34

    ..no jak..?

  • topik

    26 July 2010, 22:32

    fajne ;]