Menu
Gildia Pióra na Patronite

Popołudnie z żoną i TVP Kultura

Jak wrona obok trzepaka
na tapczanie czekam
na ciasto
które na spodeczku
z widelcem
podajesz

Za smugi zapachem
błądząc wyobraźnią
wyglądając ciebie
w golfie
z szarlotką słodką

Mszę jeść starannie
nie poruszać skrzydłami
nie kaszleć pudrem zatkany

W telewizorze film
i Wołga pod niebem rozlana.

128 103 wyświetlenia
1427 tekstów
95 obserwujących
  • Pytia

    25 November 2016, 20:59

    hahahaha.......................nie pisz więcej