Menu
Gildia Pióra na Patronite
Sylwia Friday

Sylwia Friday

Jak ukryłeś mnie w sobie?
Kiedy skradłeś i oderwałeś z życia, którego jeszcze nie poznałam?
Jak pomieściłeś kawałki mojej obecności i zaszyłeś je w sercu, w którym byłam już ponoć od dawna?
Kiedy nauczyłeś się na pamięć wyrazu mojej twarzy,
której nigdy nie widziałeś, a jednak Twoje oczy przygarnęły jej piękno?
Kiedy poznałeś?
Kiedy pokochałeś?
Kiedy postanowiłeś, że będę Twoją wymyśloną?

28 168 wyświetleń
259 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!