Menu
Gildia Pióra na Patronite

WIOSENNOŚĆ

Jak te trzy kwiaty narcyzów dzisiaj
W drodze po dobry codzienny chleb
Tak rozkwitać codziennie rano
I być jeszcze większym zachwytem
Nadzieją szczęściem i dobrem
Dla tej co ofiarowała mi siebie całą

Jeszcze codziennie być chociaż
Iskrą w której żarzy się ufność
Pielęgnować w sobie nadzieję
Że nie wszyscy oni chcą mnie okraść
Dostosować ulepić sprzedać

Codziennie otworzyć oczy

Radośnie jak kosy na tarasie
Pomodlić się
I ta pewność że co ma być będzie

24.03.2017r.
godz.11.59

297 721 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
  • 25 March 2017, 17:49

    Pogodne przesłanie , radosne , dzięki Mirosławie , zwłaszcza w dniu dzisiejszym niezwykle przydatne.
    Spokojnego wieczoru i nie zapomnij się przestawić na czas letni ;)