Menu
Gildia Pióra na Patronite

nieistotny byt

jak się nazywam ?

szeptem wołam czas

to ja
tyle już lat
kilka zdjęć
jakiś film

jak się nazywam ?
czy to ważne ?

odchodzę ...
i co ?

159 500 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!