Menu
Gildia Pióra na Patronite

En el resplandor del sol

Jak się masz Ukochana?
Jaka u Ciebie pogoda?

U mnie w słoneczne dnie
Pada deszcz bez Ciebie

Niech te chmury wiszą
A Tobie ptaszki świergocą

Niech pada u mnie deszcz
Ty w słońca blasku radość nieś

https://www.youtube.com/watch?v=7ZJnqLrtIwc

66 747 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    24 May 2016, 17:00

    abaj Dzięki serdeczne za opinię. Życzę Tobie wspaniałego popołudnia.

  • abaj

    24 May 2016, 08:57

    Jezu, jakie to jest słabe

  • M44G

    9 May 2016, 21:35

    Słodkich snów Krystynko.

  • krysta

    9 May 2016, 21:20

    MarJan to się zwie dbać o szczęście swoje...podoba się.
    pozdrawiam :)