Menu
Gildia Pióra na Patronite

Coś zostawisz.

WolnyHuman

WolnyHuman

Jak powiedzieć, że świat próbuję mnie roztrzaskać aż po krańce moich kości?
Że pospadały niedopałki mojego życia, właśnie teraz kiedy było idealnie.
Jeszcze na dodatek pochłonąłeś mnie całą..
A jedyne co mnie tłumaczy to drobność mojego ciała,
które przeistoczyło się w zimny lód.
Ciężko mi otworzyć oczy więc robię to powoli,
To nie tak, że mi zależy..
Zawsze mi zostanie cichy głos mórz,
oddech kropli deszczu, które spadną na me ciało
Które zmoczą ten kwiat, co we mnie dojrzewa
By pozwolić mi znów się zaśmiać.

3180 wyświetleń
23 teksty
0 obserwujących
  • 2 September 2017, 03:58

    Ja nie zostawiam nic, nawet napiwku.