Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jak mam wyrazić to co czuje?
Jak opisać to co odczuje?
Tysiące myśli,w jednej chwili aż mi słów braknie,
Nie opiszą tego jak się czuję dokładnie,
Widzę obraz czego potrzebuje,
Czego moje serce potrzebuje,
Lecz żadne słowa tego nie zmienią,
A moje oczy od łez jak gwiazdy się mienią,

2120 wyświetleń
16 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!