Menu
Gildia Pióra na Patronite

Następca

Jak mały książę,
który szuka swojej róży
krążysz po tym świecie
szukając swej muzy .

Gdzie ją znajdziesz ?
w którym kraju?
może tuż za oknem?
może w Egipskim raju?

Znalazłeś księżniczkę
piękną niewiastę
lecz nie zapominasz
o tym co ważne .

Rodzina , honor i kultura
ważniejsza niż uliczna struktura
-,,co z domu wyniesione
w realnym życiu uwzględnione''.

Aktorski twój uśmiech
szarmanckie maniery,
dostojną postawą
pokonasz wszystkie bariery.

4296 wyświetleń
41 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!