Menu
Gildia Pióra na Patronite

W deszczowy dzień

Jak mało potrzeba, byś mi uchyliła nieba
Wystarczy tylko, że dasz swe serce
A ja w podzięce....oddam swe

Nie potrzeba mi zachwytów, wystarczy garść twych uśmiechów
Wystarczy spojrzenie, gest i już lepiej na sercu jest
Wiem, że kiedyś muszę wypuścić cię, boś ty jak motyl wolna
Szary żywot dla ciebie klatką...wtedy umierasz
Więc zaspyiam myśląc, że ujrzę cię
bo pozostałaś tylko snem

6439 wyświetleń
41 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!