Menu
Gildia Pióra na Patronite

jak krople deszczu
skraplające się
w czasie smutku

jak na niebie gwiazdy
rozświetlające drogę
przed nami pustki

jak promienie słońca
chowając się za chmurami
zabraknie w tym nas

jak na wietrze
wysusza się łzy
ból nie mija

147 701 wyświetleń
2018 tekstów
322 obserwujących
  • 14 January 2019, 19:25

    Andzia, życie jest nieprzewidywalne, zdarzają się rzeczy, które się fizjologom nie śniły. ;)

  • LiaMort

    14 January 2019, 19:04

    Czasem już nie ma czego yestem, gdy kieliszek pusty. ;)

  • 14 January 2019, 17:50

    "Jeszcze zdążymy w dżungli ludzkości siebie odnaleźć,
    Tęskność zawrotna przybliża nas.
    Zbiegną się wreszcie tory sieroce naszych dwu planet,
    Cudnie spokrewnią się ciała nam..."
    Uśmiechnij się Marudo :))

  • LiaMort

    14 January 2019, 16:14

    Dziękuję. ;)
    Już za późno yestem. ;)

  • Malusia_035

    14 January 2019, 10:39

    Smutny ale pięknie napisany :)

    Pozdrawiam Andzia :)

  • 12 January 2019, 15:19

    Trzeba poszukać nowego terapeuty. ;)
    Miłego popołudnia. :))

  • LiaMort

    12 January 2019, 12:58

    Chciałabym żeby coś przeciwbólowego pomogło ale tak się nie da.
    dziękuję. ;)

  • 11 January 2019, 20:45

    Ból jest sygnałem. Trzeba umieć go tylko zinterpretować. ;)
    Łyknij coś przeciwbólowego. ;)
    Ładne.
    Pozdrawiam. :))