Menu
Gildia Pióra na Patronite

pieść mnie

jak krople deszczu
cichy szum

dreszcz

dotykaj mnie
delikatnie pieść

niech trwa

159 503 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
  • Pechowa_

    12 November 2014, 20:16

    Ładne ;)