Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pustka Słów.

Jaki
to smutek
gdy nie potrafię nawet
uczuć przelać
na kartkę
papieru?

81 586 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • Naja

    18 April 2014, 18:36

    Podoba mi się przekaz :-)
    Uczucia, bolą w nas... Kartka papieru, to rzecz wtórna i już zmodyfikowana.

  • 17 April 2014, 22:55

    papier przyjmie wszystko, ale boli jeśli nie ma czego mu dać