Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zrozumienie Konsekwencji

Jaki sens mają te tortury?
Czy wyrzec mają mnie Boga?
Czy cierpliwości mają nauczyć
i dać mi pewność, że już nigdy nie zacznę od nowa ... (?)

Mojemu Bogu przyrzekłem po stokroć,
że jeśli się skończy to podłe cierpienie
to już nie sięgnę po żadną okropność
bo konsekwencji już dał zrozumienie.

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Moon G

    1 September 2018, 14:39

    Ja tez, i że rozumiesz, że zrozumiałem :)

  • Michaelowa

    1 September 2018, 14:38

    Cieszę się, że zrozumiałeś Miśku