Menu
Gildia Pióra na Patronite

JakoTaki

Jakie słońce taki dzień
Jakie ciało taki cień
Jakie drzewo taki pień
Jaka zieleń taki tlen

Jakie światło taka czerń
Jakie zwoje taki rdzeń
Jaka miłość taki sen
Mam Ci zmienić?
Sama zmień

Jakie przejście taki Trance
Jakie żyły taki gen
Jaka siła taki lęk
Jaki wyścig taki bieg

Jakie słowa taki sens
Jakie lata taki wiek
Chcesz od nowa?
Powiedz!
Chcę!
Jako taki tak o tekst

Jaka mowa taki ścieg
Jaka głowa taki łeb
Jaka mucha taki lep
Jaka kasa taki zjeb

Jaka zima taki śnieg
Jakie żniwa taki chleb
Jakie mięso taki stek
Nadal głodna?
No to jedz

Jakie wkłady taki piec
Jaki ogień taki seks
Jakie rady taki lek
Jakie wady taki kleks

Jaki Jaka Jakie Jako
Taki Taka Takie Tak o
Magik Magia mam to Tato
Jak na razie jako tako...

Jaka sztuka taki trik
Jaka plota taki mit
Jaka nuta taki bit
Jak nie kumasz no to myk

Jaki kontakt taki styk
Jaka kotka taki ryk
Jaka opcja taki tryb
Jaka słodka jesteś Ty

Jakie oczka taki błysk
Jakie usta taki zmysł
Jaka rączka taki ścisk
Jaka fotka taki dis

Jaki banan taki kiść
Jaka mądra chciałaś być
Może zgoda dodam please
Jak nie szkoda mogę iść

Jaki popyt taki zbyt
Jakie lody takie kry
Jaka woda taki łyk
Jaka moda taki Vip

Jakie rody takie gry
Jakie gody taki bzyk
Jakie fochy taki zsyp
Jaka szkoda takie łzy

Jaka troska takie lwy
Jaki nos to takie bzy
Jaka wioska takie wii
Jaki cios to takie szwy

Jaka kostka takie pi
Jaki głos to takie ry
Taki gość mówiłaś i
Jaki los Ty dałaś mi?

18 678 wyświetleń
616 tekstów
46 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!