Menu
Gildia Pióra na Patronite

jak ...

jak dym
powiewem wiatru
jak noc
świtu promieniem

przeminęły nasze dni

w sercu zadra
krwawy ślad
pozostały zdjęcia
i sny

-----------------------------

(miłości nie wyrzucisz
gdy tak umiesz
nie kochałaś nigdy)

159 502 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!