Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jak dobrze, że jest cisza
Gdy znów się buduję od nowa
Po nieprzespanej nocy
Od myśli boli mnie głowa

Jak dobrze, że jest cisza
Tak gęsta, że mogę w niej pływać
W którą mogę się wtulić
Krucha i ledwie żywa

Pławię się w niej i słucham
Tak bardzo, aż serce mięknie
A ona mi milczy do ucha
Że jeszcze będzie piękne

--

5570 wyświetleń
86 tekstów
3 obserwujących
  • RoxyRox

    6 March 2014, 23:57

    Tak sobie myślę... Żeby się nie okazało, że pięknie to już było...

    A wiersz bardzo mi się podoba ;)

  • krysta

    6 March 2014, 21:48

    pięknie...
    pozdrawiam :)