Menu
Gildia Pióra na Patronite

nieuzdrowiona

jak długo
serce będzie krzyczeć
rwać się na strzępy

jak długo
będzie się
nienawidziła

będzie czuła ból
przeszywa
całe ciało

ile jeszcze?
odpowiedź zna tylko ten
kto zasypia ze łzami w oczach...

12 033 wyświetlenia
86 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!