Menu
Gildia Pióra na Patronite

Będziemy wtedy znowu

Jak ciepły wiosenny poranek
Skroplony zimną rosą
Tak ja czekam na Twe słowa
Które w beztroski czas znowu mnie poniosą

Będziemy wtedy znowu
Mieli swoje plany
Będziemy wtedy znowu
W sobie zakochani

Aż nadejdzie nagle wrzesień
Chłodny, bezlitosny
Będziemy wtedy znowu
Czekać na powiew wiosny

Historia lubi swe koło zataczać
Będziemy wtedy znowu
Z kolejną wiosną
Do naszych serc wracać.

***
dla Niego.

107 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
  • 15 August 2011, 16:02

    Chciałam położyć nacisk na słowa "Będziemy wtedy znowu", jak mówi sam tytuł, gdyż chciałam w ten sposób zwrócić uwagę na przyszłość. Dziękuję za opinię :)