Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chwila

Jakby ze łzami, budzika dźwięk
Długo odlicza czas, niby król...

Lekko tykając przez życia część,
mocno nastraja na wizję snów.

Słyszysz? Jak bije? To serce czasu.

Zatrzyma się, kiedy dogoni tę chwilę.
To dla niej tak tyka. To dla niej wciąż żyje.

24 wyświetlenia
1 tekst
1 obserwujący
  • Cris

    28 July 2015, 18:21

    zatrzymał mnie ten wiersz.
    pozdrawiam.