Menu
Gildia Pióra na Patronite

R

Jakby wczoraj, młodość pożegnałeś.
Nagle mężem, tatą i wujkiem się stałeś.
Czasem strach przeszywa ciało,
Chcesz, żeby wszystko się udało.
NIe jesteś sam na bezkresnym morzu,
Ktoś zawsze zaczeka, na życia rozdrożu.
Przystań kiedyś, zanurz się w mazurskim lesie..
I zobaczysz co CI życie, przyniesie.

27 951 wyświetleń
120 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!