Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdzieś w pewnej wsi

Ja już tak mam
Beret zdejmę
W oczy popatrzę
Gębę obetrę
I każda moja
Tylko Wieśka
Z Grabowa się oparła
Ale ona ?
Jakaś głupia była

A Rysiek z Droszewa
Jeszcze ma lepiej
Nawet czapki
Nie zdejmował
I nic nie gadał
Nawet chodzić
Nie musiał
Do niego przyłaziły

A dlaczego ?
Nie wiadomo
Nawet same baby
Tego nie wiedzą
A może wiedzą
Tylko gadać nie chcą
Wydaje się
Że one to czują
I nie myślą nad tym

76 489 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!