Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dystans uczucia

Ja jestem tu Ty jesteś tam
Nie widzimy wszystkich swych ran
Ran na sercu
Uczuć jak w rozgrzanym piecu
Pokonać dystans między nami
z odległością i uczuciami
Czekanie - nadzieja
Naszych wad odzienia

4486 wyświetleń
48 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!