Menu
Gildia Pióra na Patronite

Epidemia.

Ja.
Jak śmierć.
Mam coś w sobie -
Uroki Boga.
Choć niebo jest we mnie
To czasem żałuję
Że już się nie wtrąca.

Ty.
W gorączce nekrologów.
Jak na lekarstwo.
Jesteś.

4826 wyświetleń
33 teksty
2 obserwujących
  • Cris

    15 October 2016, 17:27

    Ma w sobie coś...przeszywa
    :)

  • one drop for all

    15 October 2016, 16:10

    czyż to nie Jezus, który oszukał śmierć?