Menu
Gildia Pióra na Patronite

Autobiografia

Ja
ekstaza tanich perfum
wdychanych po zmroku
twoim pełnym oddechem
wracających do mnie
słów

6553 wyświetlenia
51 tekstów
4 obserwujących
  • RozaR

    17 September 2014, 21:56

    No fajne.