Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jadę w dal, obserwując błękit
Stada podniebnych owiec przeganiają puszyste owczarki
razem z wiatru wilkami.
Patrzę na niebiańskie łąki...
Czy to Twoje oczy?
Nie, to tylko kwiecisty horyzont
Odbija się w mojej szklanej duszy

2060 wyświetleń
12 tekstów
3 obserwujących
  • Cris

    5 May 2016, 12:55

    ciekawy.
    :)