Menu
Gildia Pióra na Patronite

niepamięć

jadę autostradą
nicością
mrokiem przyciągany
grzmotem
burze zwiastującym
to ja

chciałem opowiedzieć
historię sprzed lat
słowa
duszą mnie
jak smog nad miastem

nie słuchaj mnie
skołatanych myśli
nierealnych
ja sen wariata
jutro

tak jutro znów
wstanie dzień

jadę autostradą
donikąd
zapomnieć

159 239 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!