Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tiry

Jadą polskie tiry
Poprzez Europę
Wożą co im zlecą
Tam i z powrotem

Coraz więcej Lachów
Obcy towar wozi
Coraz bardziej Merkel
Palcem krzywym grozi

76 490 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
  • fyrfle

    8 July 2017, 13:33

    Wystarczy wyjść z Unii Europejskiej i postawić na suwerenność, może bardzo skromną, ale wolność.