Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przemijanie

Jadąc linią 16 spotykam tych samych ludzi
Te same znajome twarze, nie znane osoby.
Dziś już nie wsiadła tylnymi drzwiami
Staruszka o śnieżnobiałych włosach .

5156 wyświetleń
15 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!