Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sprzedałeś

Ja ci pomogę właśnie teraz
Na początku twej drogi
Gdy nie wiesz jeszcze
I nie rozumiesz

Przyjdę do twego pokoju
W akademiku lub domu
Dam ci estradę film
I karierę

Wejdziesz do czerwonego autobusu
Po czerwonym dywanie
I pojedziesz ze mną
Do końca samego ze mną

Ja jestem mafia
Ja jestem wydział czwarty
Ja jestem bankier
Ja jestem diabeł

Sprzedałeś

76 460 wyświetleń
1011 tekstów
15 obserwujących
  • 19 June 2017, 13:00

    Kariera ? Many many ? wygórowane ambicje?
    Ciekawe porównania
    Pozdrawiam Grzegorzu