Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez Ciebie...

Znów wracam bez Ciebie
Bez Twojej dłoni w mojej
Smaku Twoich ust
całowanych w deszczu
Powieki pochylam zmeczone
po dniu całym
By Cię ujrzeć we śnie
Budzisz mnie o poranku
Karmisz nadzieją
Bym zatęsknił za Tobą
by znów moknąć bez Ciebie.

1281 wyświetleń
8 tekstów
0 obserwujących
  • AnnMaria

    9 April 2012, 15:43

    Smakują mi takie wiersze...:)

  • motylek96

    8 April 2012, 22:07

    nostalgicznie piękny...

  • słoneczniki

    7 April 2012, 19:54

    Piękne wersy...

  • giulietka

    7 April 2012, 16:43

    Roztopił coś we mnie ten deszcz...
    Piękny wiersz Piotrze...

  • Leeni

    7 April 2012, 11:56

    Piękny...
    Niech ten deszcz przyniesie tęczę.

    Pozdrawiam.