Menu
Gildia Pióra na Patronite

Do jutra

i znów
spłoszoną pamięć chwytasz
w roztęsknieniu za brakiem dotyku
by wykraść ostatnie wspomnienia

znów smutkiem dzień witasz
gdzie zapach duszy ucieka
jak dźwięk trącony w niebycie

to nagroda ciszy
krzycz, spragniony na pustyni
od wewnątrz myśli puste spijając

gdy znów świt wzejdzie
by przed rozbudzoną nocą
na swoje jutro poczekać
(17.09.2011)

53 626 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • Akte

    18 September 2011, 18:50

    i mnie jest tym bardziej miło :)
    pozdrawiam ciepło