Menu
Gildia Pióra na Patronite

UŚMIECH PROSZĘ :)


I znów nowy tydzień się zaczął
ludzie na siebie krzywo patrzą
a wystarczy tylko pomyśleć
że jak poprzedni i on pryśnie
przeleci dzień za dniem ...szybciutko
i znów nastanie weekend....
...na krótko.
Bo to co dobre, miłe, kochane
zawsze na krótko jest....i nastanie
ale i te dni co dłużą się nie mocą
zazwyczaj dobrym czymś się kończą
Więc głowa do góry Moi MILI
dopiero przecież odpoczywać żeśmy skończyli
a już...za dni kilka, parę zaledwie...
będziemy uśmiechać się w piątek do siebie.
To może od dziś lepiej zacząć
i cieszyć każdą chwilą, nawet pracą...
uśmiechnijcie się do siebie ludzie, proszę złoci
macie przecież w sobie tyle dobroci.... :)
o jakże miło się pracuje teraz...
kiedy do nas uśmiecha się ktoś nieraz.
A ja życzę samych takich uśmiechów
także w poniedziałkowym echu.
Bo uśmiech to jest takie lekarstwo na dni szare
w końcu co innego nam codziennie zostaje.
A zobaczcie sami jak cuda zdziałacie
gdy do siebie tak po prostu się uśmiechacie. :))))
I ja posyłam uśmiech Wam z serca mego - szeroki i szczery.
by miły był każdy zawsze dzień tygodnia i ciepły
nie ważne czy WAS coś gniecie w środku czy nie
ja życzę samych cieplejszych dni - uśmiechnijcie się :)))

http://www.youtube.com/watch?v=lGYMYmEypI0

31 486 wyświetleń
325 tekstów
5 obserwujących
  • AsiKa

    24 February 2014, 17:39

    Dziękuję za uśmiech i miłe słowa :)
    posyłam WAM uśmiech wirtualny - też na wagę złota :)
    za mało jest uśmiechu nie sądzicie? :)

  • RozaR

    24 February 2014, 14:31

    Jaki cieplutki wierszyk -a ja mam wyrwany ząb i nie mogę się uśmiechać zwłaszcza naiwnie.
    Cholera jak puści znieczulenie będzie dyskoteka. Aby do jutra.

  • krysta

    24 February 2014, 14:02

    :)