Menu
Gildia Pióra na Patronite

I znów jestem sama
I znów niekochana

I znów uśmiech na twarz przyklejam
A w środku żałobę przybieram

Nie chcę by ktoś widział jak płaczę
Dlatego ze łzami tak usilnie walczę

Czas podobno leczy rany
Ale czy też te ponownie zadane

Wspólna przyszłość odpłynęła
Tylko okropny ból pozostawiła

I znów jestem sama
I znów niekochana

7334 wyświetlenia
72 teksty
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!