Menu
Gildia Pióra na Patronite

I znów bezczynnie popatrzę w sufit,
czekając cudu.
I znów bez siły nie zrobię nic,
może pomyślę,
jak ma się zdarzyć bez mojego udziału.
A nie jest to możliwe,
bo cudem jest życie.

4372 wyświetlenia
56 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!